dimecres, 6 de gener del 2010

Trobada morta en un precipici la nena desapareguda al Port de la Selva.
►LA NENA FEIA UNA EXCURSIÓ A L'ERMITA DE SANT BALDIRI DEL PORT DE LA SELVA.
►LA CADENA TELECINCO NO VA INFORMAR DE LA NOTICIA FINS QUE LA NENA VA SER TROBADA MORTA.
FETS// La família de la nena alemanya morta es trobava al Port de la Selva de vacances. El començament d'un final macabre va començar el dia 27 de maig quan la família decideix anar a fer una excursió a l'Ermita de Sant Baldiri. A l'hora que an decidir tornar, cap a les 17:20 hores, ho van fer en dos grups: el primer va ser el de les filles adolescents i, el segon grup, va ser el dels pares amb una de les filles petites. Els dos grups es pensaven que la nena anava amb l'altre. Al arribar al poble es van adonar que la nena (de sis anys) no era amb ells. Llavors van alertar als serveis d'emergencies de la desaparició de la nena.
A les 18:00 hores, prop de 200 persones (Bombers, Guardia Civil, vigilats del Port de la Selva, ADF i volutaris) van anar a la busca, fins a la matinada,de la nena. Després de més de 20 hores de cerca, els equips de rescat van localitzar la nena morta el dia 28 de maig a la Punta del Xoriguer (a 3,5 km de d'on es va perdre-Ermita de Sant Baldiri-). Podien haver-la trobat viva si no hagues fet la forta tramuntana que bufa a la zona del Cap de Creus. Aquest fet va provocar que els helicopters de recat no es poguessin incorporar a la busca de Noema.
<>// Alguns dels voluntaris que van participar a la busca de Noema van treure vàries teories ja que consideraven impossible, o si més no molt complicat per una nena de sis anys, que la nena arribés al precipici (de 70 metres d'altura). La raó: per arribar a la punta del Xoriguer s'ha de travessar un camp ple de plantes molt altes. Així doncs, la gent va pensar que algú va agafar la nena i i l'hagués portar fins al precipici. Però fonts próximes a l'investigació van informar que no es va detectar cap pista sospitosa. Atribueixen el cas com “a un desafortunat accident”.
L'Alcalde de la població, Genís Pinart va explicar que la nena es va desorientar quan intentava seguir a la seva germana, que havía anat cap al cotxe, aparcat lluny del santuari, mentre els pares continuaven visitant el monument.
¿TELECINCO FA LA FEINA BEN FETA?// Quan la cadena Cuatro deia, a les 14:30 hores, que la nena havía aparegut morta, Telecinco deia, a les 15:20 hores, que la nena encara estava desapareguda. Si la nena va morir cap a les 13:00 hores, ¿la cadena no tenía temps per informar? La nena està morta, però la cadena no ho sap. Tots els altres canals de televisió ho saben i ho han informat, ¿com és que Telecinco no? Però la pregunta del milió és: per què no fan la connexió amb el reporter quant a la hora dels titulars ja sabien que la nena de sis anys era morta?
La contradicció és que informen d'una notícia (que cap altra cadena ho va fer) que va passar a Hondures. ¿Per què informen abans d'una cosa que ha passat a un altre lloc que no és del país?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada